O nama

ZAKORAČIMO ZAJEDNO U SVIJET DIZAJNA FUNKCIONALNOSTI I KVALITETE

LAB1 d.o.o. FURNITURE & INTERIOR DESIGN je studio za uređenje visoko estetskih interijera koji pruža profesionalnu uslugu osmišljavanja, uređenja i opremanja privatnih i poslovnih prostora..

Pomoći ćemo Vam u kreiranju idejnog rješenja za Vaš prostor te omogućiti da zakoračite u svijet dizajna, funkcionalnosti i kvalitete.

Koristeći najnoviju tehnologiju i izradom 3D simulacije budućeg prostora, dajemo uvid u novi izgled vaše prostorije. Nudimo adaptaciju postojećeg, kao i osmišljavanje i uređenje novih prostora kako bi doživjeli puni sjaj. Prilikom opremanja interijera izrađujemo namještaj po mjeri prilagođavajući ga prostoru i načinu življenja pazeći na kvalitetu i trajnost proizvoda. Osim vrhunskih materijala visoke kvalitete i završne obrade, prilikom izrade namještaja posebnu pažnju pridajemo izboru okova na koje dajemo doživotno jamstvo.

Prema vašim željama realiziramo rješenja namještajem iz vlastite izrade te ih upotpunjujemo kućanskim aparatima i sanitarnom opremom vrhunskih proizvođača. Osim opremanja, u suradnji s vrhunskim dizajnerima besplatno vas savjetujemo te osmišljavamo namještaj koji će kvalitetom i jedinstvenošću pružati unikatno rješenje za svaki interijer.

Opremite Vaš interijer, sve na jednom mjestu.

Obratite nam se s povjerenjem!